5 ΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΟΝΟ 635 ΕΥΡΩ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:CYPRUS AIRWAYSCYOO1LCA – HER10:3512:00ΤΡΙΤΗ  25 /07/2017
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:CYPRUS AIRWAYSCYOO2HER – LAC12:35 – 14:00ΣΑΒΒΑΤΟ  29 /07/2017

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η HΜΕΡΑ: ΛΑΡΝΑΚΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για Ηράκλειο. Άφιξη. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο.  Δείπνο στο ξενοδοχείο.

 

2η HΜΕΡΑ: ΚΝΩΣΟΣ – ΜΟΝΗ ΑΓΚΑΡΑΘΟΥ – ΠΕΖΑ – ΑΡΧΑΝΕΣ

Μετά το πρόγευμα, επίσκεψη στο αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου, του δεύτερου σε σπουδαιότητα στην Ελλάδα μετά από την Ακρόπολη.  Στη συνέχεια περιήγηση με το λεωφορείο στην πόλη του Ηρακλείου.  Θα επισκεφθούμε τη Λότζια, το σιντριβάνι των Λεόντων, το κάστρο Γκούλε, τα Νεώρια.  Επόμενη επίσκεψη θα κάνουμε στο παλάτι του θρυλικού βασιλιά Μίνωα, στην Κνωσό.  Μετά τη ξενάγηση θα επισκεφθούμε το οινοποιείο των Πεζών, ενός από τα σημαντικότερα στην περιοχή και συνεχίζουμε για τη Μονή Αγκαράθου, κτισμένη τον 15ον αιώνα.  Εδώ θα θαυμάσουμε το παλιό μοναστήρι και την Αγία Εκκλησία της Ελεούσης με τις λατρευτές τοιχογραφίες.  Τελευταίος μας σταθμός το παραδοσιακό χωριό των Αρχανών.  Χρόνος για γεύμα στα ταβερνάκια του χωριού.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα.  Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η HΜΕΡΑ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΡΕΘΥΜΝΟ – ΧΑΝΙΑ – ΜΟΝΗ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑΣ

Η γνωριμία μας με το νησί συνεχίζεται στο δυτικό τμήμα.  Πρώτος μας σταθμός η Μονή Αρκαδίου, σύμβολο ελευθερίας και αγώνα του Κρητικού λαού.  Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Ακρωτήρι.  Επίσκεψη στη μοναδικής ευλάβειας Μονή Αγίας Τριάδος και στη συνέχεια στους τάφους των Ελευθέριου και Σοφοκλή Βενιζέλου.  Ακολουθεί περιήγηση της πόλης των Χανίων.  Θα δούμε τη μοναδική σε σχήμα Δημοτική Αγορά, την παραδοσιακή αγορά δερμάτινων ειδών και θα καταλήξουμε στο Ενετικό λιμάνι στην καρδιά της πόλης.  Χρόνος Ελεύθερος για φαγητό.  Το απόγευμα αναχωρούμε για να επισκεφθούμε την πόλη του Ρεθύμνου με τα Ενετικά διατηρητέα κτίρια, το κάστρο της Φορτέτσας και τις κρήνες του Ριμόντ.  Αργά το απόγευμα άφιξη στο Ηράκλειο.  Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

4η HΜΕΡΑ:   ΜΕΡΑ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΕΛΟΥΝΤΑ – ΚΡΙΤΣΑΣ

Ολοκληρώνουμε τη γνωριμία μας με το νησί με εκδρομή στην ανατολική πλευρά του.  Πρώτος μας σταθμός το μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου του Σεληνάρι που κατά την παράδοση πρέπει κάθε ταξιδιώτης να σταματά καταθέτοντας το σεβασμό του στη Μονή.  Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Κριτσάς, με τοιχογραφίες από το 13ον αιώνα και το ομώνυμο χωριό με τα μοναδικά χειροποίητα κεντήματα.  Συνέχεια στη διαδρομή μας έχει ο παραδοσιακός Άγιος Νικόλαος με την περίφημη «Λίμνη» που αποτελεί το χαρακτηριστικό γνώρισμα της πόλης.  Ακολούθως αναχωρούμε για την κοσμοπολίτικη Ελούντα, το πολυτελέστερο θέρετρο του νησιού, με την παγκόσμιας ακτινοβολίας φήμη του.  Χρόνος ελεύθερος για φαγητό.  Το απόγευμα επιστροφή στο Ηράκλειο.  Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ:  ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ

 

Ελεύθερη μέρα το πρωί. Το μεσημέρι μεταφορά στο αεροδρόμιο Ηρακλείου για την επιστροφή μας στην Κύπρο.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ   €635 σε δίκλινο δωμάτιο το άτομο / Διαφορά μονόκλινου  €100

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Ηράκλειο – Λάρνακα

Φόροι αεροδρομίου

Διαμονή σε ξενοδοχείο Α΄ Κατηγορίας με πρόγευμα και δείπνο

Πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο για τις εκδρομές όπως το πρόγραμμα

Συνοδός / Ξεναγός

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς αρχαιολογικούς και θρησκευτικούς χώρους.

Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να συνοδεύονται με προκαταβολή €300 το άτομο και αντίγραφο διαβατηρίου ή την πλήρη εξόφληση όλου του ποσού της εκδρομής. Κάθε υπόλοιπο θα πρέπει να εξοφληθεί το αργότερο μέχρι 27 Ιουνίου 2017. Σε περίπτωση καθυστέρησης στην πληρωμή του εισιτηρίου, από τον επιβάτη, το γραφείο δεν έχει οποιανδήποτε ευθύνη για τυχόν αλλαγής της τιμής του όλου πακέτου. Ακύρωση συμμετοχής υπόκειται σε κράτηση χρηματικού ποσού ανάλογα με τα δημιουργηθέντα έξοδα, ως επίσης και τυχόν δυσμενών επιπτώσεων στους υπόλοιπους εκδρομείς.  Μετά τις 27 Ιουνίου 2017 η τιμή αυξάνεται αναλόγως της διαθεσιμότητας των θέσεων.  Συνιστούμε  όλους τους εκδρομείς να περιοριστούν στο επιτρεπόμενο βάρος που αναγράφεται στο πρόγραμμα.

Σημείωση: Πληροφορούμε τους εκδρομείς ότι για οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμα της εκδρομής μας, θα ειδοποιηθούν έγκαιρα χωρίς να έχουν καμιά απαίτηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *